www.websportaruhaz.hu
fb_ikon fb_ikon
Kezdőoldal Göd után, Gyömrő előtt

2017/2018

H.
CSAPAT
 P
1.
EKESC
 22 (+85)
2.
Szeged KKSE
 20 (+90)
3.
Kispest
 20 (+80)
4.
SZISE
 19 (+57)
5.
Orosháza
 19 (+57)
6.
Göd
 18 (+47)
7.
Hajdúnánás
 12 (-6)
8.
Pénzügyőr
 12 (-11)
9.
B'újváros
 11 (-27)
10.
H'vásárhely
 10 (-47)
11.
Szentendre
 8 (-18)
12.
Nyíradony
 6 (-57)
13.
K. Szeged SE
 5 (-121)
14.
Gyömrő
 0 (-129)

Góllövők

1. Sári B. 99 gól
2. Iván E. 81 gól
3. Buzsáki N. 68 gól
4. Petrovics G. 43 gól
5. Hanczvikkel Zs. 24 gól
6. Bocsi Sz. 19 gól
7. Kobela T. 17 gól
8. Nyakó R. 15 gól
9. Molnár N. 9 gól
10. Kovács F. 6 gól
11. Sepsi R. 2 gól
Muhari A. 2 gól
Majoros V. 2 gól
12. Deák D. 0 gól
Győrffy A. 0 gól
Leiner B. 0 gól
 
  

Látogatók

660557
MaMa99
TegnapTegnap792
A hétenA héten4441
A hónapbanA hónapban17412
ÖsszesenÖsszesen660557
Bejelentkezett 0
Vendégek 24


Göd után, Gyömrő előtt Nyomtatás E-mail
2017. november 23. csütörtök

Leiner Bernadett több játéklehetőségre készül, mint máskor a hétvégi, sereghajtó elleni bajnoki mérkőzésen, ami remekül vezetheti fel a jövő szombati Kispest-meccset.


- Szerencsére zökkenőmentesre sikeredett a Göd elleni rangadó, még, ha nem is nyújtottátok a szezon játékát. Szerinted is könnyebben hozható meccs volt a vártnál?

- Ez azért elég becsapós kérdés, mert úgy gondolom, az eredmény szerint igen, de elég sok hibát vétettünk az egész mérkőzés során – fogalmazott honlapunknak az Eszterházy KESC hálóőre, Leiner Bernadett. – Az első félidő tele volt hullámvölgyekkel, de a másodikra összeszedtük magunkat, és így valóban egy sima meccs lett a vége.

- Tudom, hogy becsapós volt a kérdésem, és pontosan azért, amit te is mondtál, hogy rengeteg hibát láttunk. Jobb játékkal hamarabb eldönthető lett volna a találkozó?

- Biztosan, mert tényleg sokszor figyelmetlenek voltunk. A már említett első játékrészben nagyon sok technikai hibát vétettünk, de még egyszer mondom, sikerült ezt lecsökkenteni a folytatásra. Plusz ugye fordulás után sokkal többet ütköztünk is, ami döntő szerepet játszott a két pont megszerzésében.

- Fontos győzelem volt, vitathatatlan, mert ezzel nem csak a gödieket előztétek meg, de már második helyen álltok a bajnokságban. Jó most ránézni a tabellára, vagy azért még fentebb vágytok?

- Jó ránézni, az biztos, mert ebben az erős bajnokságban másodikként állni nem rossz dolog, viszont mindenki szeretne a dobogó első fokára fellépni. Én is így vagyok ezzel, de jó ez a második hely, meg kellene tartani valahogyan. Három mérkőzésünk van még, és mind a hármat meg szeretnénk nyerni. Hogyha sikerül, akkor biztosan legalább itt állunk majd, ha nem jobban.

- A háromból alighanem most szombaton lesz a legkönnyebb dolgotok, hiszen a tízből tíz vereséget szenvedő Gyömrő együtteséhez utaztok…

- Papíron tényleg így van, de ahogyan szokás mondani, az ilyen csapatokkal szemben a legnehezebb pályára lépni, mert az ember tudat alatt hajlamos másként kezelni gyengébb riválisát. Ugyanúgy ott kell ezért lennünk fejben, mint egy rangadón, és ugyanúgy fel kell készülni rá, de tény, ennek a két pontnak a megszerzése kötelező számunkra.

- Második számú kapusként az ilyen mérkőzések előtt számítassz a szokottnál több játéklehetőségre?

- Igen, bízom benne, hogy több percet töltök majd a pályán. Erre készülök, fejben is így próbálom felépíteni a hetemet. Amennyiben pedig valóban megkapom a lehetőséget, igyekszem a lehető legjobb teljesítményemet nyújtani.

- Egy papíron gyengébb rivális ellen hogyan néz ki a heted? Oda megy hozzád Debre Viktor, vagy Rutka Péter, hogy készülj, mert több lehetőséged lesz, vagy csak magadban gondolsz az esetleges több játékra?

- Nincs ilyen, amit mondtál, egyszerűn csak ott van a fejemben, hogy nem egy bajnokesélyes ellen játszunk, hanem egy olyan csapattal, amelyik a bennmaradásért harcol. Ez nyilván megnyithatja az utat a máskor kevesebbet szereplők előtt, de én minden héten, minden ellenfélre úgy készülök, hogy amikor beállok, akkor mindent kiadjak magamból.

- Elég nehéz lenne elképzelni, hogy a hétvégén ne folytatódjon az immáron négymeccses győzelmi sorozatotok, ami azt is jelentené, hogy egy hét múlva Kispesten akár az első helyre is feljöhettek. Ott van már a szemetek előtt ez a tét?

- Még nem foglalkoztunk a Kispesttel, de szerintem, már mindenkinek ott van tudat alatt, hogy az egy nagyon fontos mérkőzés lesz. A listavezetőhöz utazunk majd, a jelenlegi második pozíciónkat tekintve pedig egy nagyon fontos meccs lesz. Bízom benne, hogy pontot, vagy akár pontokat tudunk ott szerezni, ami komoly előrelépést jelentene, és nagy önbizalmat adna a csapatnak. De, ahogyan fogalmaztam, egyelőre ez csak a tudat alatti vélemény, most még a Gyömrőre koncentrálunk.


Emlékeztető:

NB I/B, nők, kelet, 10. forduló
Eszterházy KESC – Gödi SE 31-25

A 11. forduló mérkőzése:
Gyömrő VSK (14.) – Eszterházy KESC (2.)
Gyömrő, november 25., szombat, 18.00.

Fenyves Balázs, 2017.11.23.
(FOTO: Kakuk Dániel + Szántó György, archív)

 

Főtámogatóink:

base_qa_pic_file_9c6f18e32a6ab0a6b459dc220c196dfe    sportiskola                             
  Erimalogo_shick_r_460x80