www.websportaruhaz.hu
fb_ikon fb_ikon
Kezdőoldal Balmazújváros után, Göd előtt

2017/2018

H.
CSAPAT
 P
1.
EKESC
 22 (+85)
2.
Szeged KKSE
 20 (+90)
3.
Kispest
 20 (+80)
4.
SZISE
 19 (+57)
5.
Orosháza
 19 (+57)
6.
Göd
 18 (+47)
7.
Hajdúnánás
 12 (-6)
8.
Pénzügyőr
 12 (-11)
9.
B'újváros
 11 (-27)
10.
H'vásárhely
 10 (-47)
11.
Szentendre
 8 (-18)
12.
Nyíradony
 6 (-57)
13.
K. Szeged SE
 5 (-121)
14.
Gyömrő
 0 (-129)

Góllövők

1. Sári B. 99 gól
2. Iván E. 81 gól
3. Buzsáki N. 68 gól
4. Petrovics G. 43 gól
5. Hanczvikkel Zs. 24 gól
6. Bocsi Sz. 19 gól
7. Kobela T. 17 gól
8. Nyakó R. 15 gól
9. Molnár N. 9 gól
10. Kovács F. 6 gól
11. Sepsi R. 2 gól
Muhari A. 2 gól
Majoros V. 2 gól
12. Deák D. 0 gól
Győrffy A. 0 gól
Leiner B. 0 gól
 
  

Látogatók

660558
MaMa100
TegnapTegnap792
A hétenA héten4442
A hónapbanA hónapban17413
ÖsszesenÖsszesen660558
Bejelentkezett 0
Vendégek 25


Balmazújváros után, Göd előtt Nyomtatás E-mail
2017. november 16. csütörtök

A könnyebbnek ígérkező múlt hétvégét követően, újból nehezebb fellépésre van kilátás.


- Zsinórban három győzelemmel a tarsolyotokban készülhettek a következő komoly feladatra. Mondhatni, hogy a lehető legjobb előjelekkel várjátok a szombati bajnokit?

- Én mindenképp így érzem, jó passzban van a csapat, és most is jó esélyekkel várhatjuk a hétvégét – fogalmazott honlapunknak az Eszterházy KESC jobbszélsője, Kovács Fanni. – Az előjelek bár jók, de úgy gondolom, hogyha a hátsó alakzat működésén még kicsit tudunk javítani, beleértve természetesen a kapusteljesítményt is, akkor biztosan még jobbak tudunk lenni.

- Múlt vasárnap a Balmazújváros otthonából is elhoztátok a két pontot, egy olyan találkozón, amelyik előzetesen sokkal nehezebbnek ígérkezett. Véleményed szerint, miért született a vártnál sokkal könnyebb győzelem?

- Azzal kezdeném, hogy amikor megérkeztünk a találkozó helyszínére, akkor tudtuk meg, hogy több kulcsjátékosa is sérült a Balmazújvárosnak, ami értelem szerint, nehezen érintette ellenfelünket. Persze, ilyenkor hajlamos lehet az ember félig-meddig könnyebbnek titulálni a mérkőzést, de mi nem így tettünk, próbáltuk betartani az előzetesen megálmodott taktikát, és azt hiszem, végig fegyelmezettek tudtunk maradni. Szerencsére jól jöttünk ki az egészből.

- Igaz, hogy az ellenfélnél kulcsjátékosok hiányoztak, de ettől függetlenül már a meccs elejétől a ti akaratok érvényesült, ami mindenképp azt igazolja vissza, hogy fejben egyre jobban egyben vagytok. A két hazai vereség után te is úgy gondolod, hogy pszichésen is erősödtetek?

- Erre azt tudom mondani, hogy nők vagyunk, és ebből kifolyólag vannak olyan napjaink, amikor mindent meg tudunk csinálni, de olyan is, amikor messze tudásunk alatt produkálunk. Természetesen az lenne a legjobb, hogyha a nagyon fontos mérkőzéseken is elhinnénk magunkról, igenis tudunk jól kézilabdázni, de mint arra jó példa volt az általad is felhozott két meccs, előfordul, hogy rosszul jön ki a lépés.

- Visszatérve a balmazújvárosi összecsapásra, neked most a második félidőben jutott játékidő. Hogy érezted magad a pályán?

- Örülök ennek a kérdésnek, természetesen idézőjelben, mert egyáltalán nem érzem magam a topon. Úgy gondolom, hogy még mindig nem sikerül azt a fajta teljesítményt hoznom, amit tudok, és amit megszokhattak tőlem. Mondhatni, továbbra is keresem régi önmagamat, mert tudok ennél jobban is játszani, de dolgozom az ügyön, és azon vagyok, hogy előbb-utóbb elégedett lehessek magammal.

- Szombaton számodra egy különleges mérkőzés következik, hiszen nyáron eredetileg épp ahhoz a gödi csapathoz távoztál, amely együttesnél végül nem kezdted el a bajnokságot, mert visszatértél Egerbe. Ebből a szempontból milyen gondolatokat érzel?

- Maximum azért érdekes számomra a dolog, mert bár nyáron nem sok időt töltöttem Gödön, de megszerettem a lányokat. Örülök, hogy újra láthatom majd őket, és remélem, hogy mindennel együtt egy jó mérkőzést fogunk tudni velük játszani.

- A Göd eggyel több meccset játszott, és csak jobb gólkülönbségének köszönheti azt, hogy pont titeket megelőzve, jelenleg a bajnokság harmadik helyén áll. Ebből a szempontból fogalmazhatunk úgy, hogy újabb kulcsfontosságú találkozó előtt álltok?

- Mások is elmondták már előttem, hogy nagyon kiegyenlített az idei bajnokság, éppen ezért minden fellépés kulcsmérkőzésnek tekinthető. Abból a szempontból legalábbis mindenképp, hogy ugyanúgy két pont jár minden esetben a győzelemért, és nulla a vereségért. Nagy szükségünk van természetesen minden pontra, hogy tovább tudjunk menetelni, bár őszintén megmondva, én valahogy soha nem figyelem a tabellát, mindig a következő feladatra koncentrálok. Hogy mire számítok szombaton? A Göddel mindig szoros meccseket játszunk, ott általában rossz eredménnyel, itthon viszont mi vagyunk a jobbak. Mivel most a Leányka úton léphetünk pályára, optimista vagyok, de azért most is muszáj lesz majd ott lennünk fejben, hogy sikeresek tudjunk lenni.


Emlékeztető:

NB I/B, nők, kelet, 9. forduló
NKK Balmazújváros – Eszterházy KESC 22-30

A 10. forduló mérkőzése:
Eszterházy KESC (4.) – Gödi SE (3.)
Eger, Eszterházy-csarnok, november 18., szombat, 18.00.

Fenyves Balázs, 2017.11.16.
(FOTO: Kakuk Dániel + Szántó György, archív)

 

Főtámogatóink:

base_qa_pic_file_9c6f18e32a6ab0a6b459dc220c196dfe    sportiskola                             
  Erimalogo_shick_r_460x80