www.websportaruhaz.hu
fb_ikon fb_ikon
Kezdőoldal Szentendre után, Balmazújváros előtt

2017/2018

H.
CSAPAT
 P
1.
EKESC
 22 (+85)
2.
Szeged KKSE
 20 (+90)
3.
Kispest
 20 (+80)
4.
SZISE
 19 (+57)
5.
Orosháza
 19 (+57)
6.
Göd
 18 (+47)
7.
Hajdúnánás
 12 (-6)
8.
Pénzügyőr
 12 (-11)
9.
B'újváros
 11 (-27)
10.
H'vásárhely
 10 (-47)
11.
Szentendre
 8 (-18)
12.
Nyíradony
 6 (-57)
13.
K. Szeged SE
 5 (-121)
14.
Gyömrő
 0 (-129)

Góllövők

1. Sári B. 99 gól
2. Iván E. 81 gól
3. Buzsáki N. 68 gól
4. Petrovics G. 43 gól
5. Hanczvikkel Zs. 24 gól
6. Bocsi Sz. 19 gól
7. Kobela T. 17 gól
8. Nyakó R. 15 gól
9. Molnár N. 9 gól
10. Kovács F. 6 gól
11. Sepsi R. 2 gól
Muhari A. 2 gól
Majoros V. 2 gól
12. Deák D. 0 gól
Győrffy A. 0 gól
Leiner B. 0 gól
 
  

Látogatók

660557
MaMa99
TegnapTegnap792
A hétenA héten4441
A hónapbanA hónapban17412
ÖsszesenÖsszesen660557
Bejelentkezett 0
Vendégek 24


Szentendre után, Balmazújváros előtt Nyomtatás E-mail
2017. november 09. csütörtök

Néhány hete a százötvenedik bajnoki mérkőzésén szerepelt egri színekben Molnár Nikolett, aki hosszú sérülése után még mindig keresi régi formáját.


- Százötvenegy bajnoki mérkőzés, és mind az Eszterházy KESC színeiben. Nem kevés, de lehetne több is, hogyha nem lett volna ilyen sok sérülésed. Van tipped, hol járhatnál, hogyha minden rendben lett volna a korábbi időszakokban?

- Pont azt mondta nekem Juhász István tanár úr, amikor átvettem a Szentendre-meccs előtt az emlékplakettet, hogyha nem lettem volna egy évig sérült, akkor már a kétszázadikért kaptam volna elismerést – válaszolt a humort nem megvetve Molnár Nikolett, az Eszterházy KESC legrégebb óta itt kézilabdázó tagja. – A viccet félretéve, valóban lehetne már most sokkal több a meccsszám, mert sajnos elég sokat ki kellett hagynom. Viszont a kerek szám kapcsán eszembe jutott, hogy az idei már a nyolcadik évem itt, és utánam, ha jól tudom, a negyedik esztendőjét töltő Petrovics Gerda következik.

- A hajdúnánási összecsapáson lett meg a kerek szám, azóta pedig a második százötvenet is elkezdted, méghozzá a Szentendre elleni találkozón. Olyan volt ez a pályára lépésed mind az első százötven legelső mérkőzése?

- Áh, dehogy. Egyáltalán nem. Sajnos a sérülésem miatt, nagyon sok időt kihagytam, és megmondom őszintén, elég nehéz visszarázódnom a mérkőzésekbe és az edzésekbe. Nehezen találom önmagamat és a társaimat is a pályán, úgyhogy egyáltalán nem olyan, mint nyolc éve.

- Persze, nem lehet így összehasonlítani a korábbi éveket a jelennel, ezért inkább csak azt kérdezem, sérülésed után már teljesen jónak érzed a lábad?

- Úgy fogalmazok, hogy nem érzem száz százalékosnak. Nyilván fejben is rendet kell tennem, hogy ne féltsem a lábam és meg merjem csinálni azokat a dolgokat, amiket korábban is, de az biztos, hogy jelenleg még messze vagyok attól a szinttől, amit korábban képviseltem.

- Hogyha viszont a teljes visszatérésről beszélünk, az talán még várat magára, hiszen mostanság a kispadról beszállva próbálsz meg segíteni a csapatnak. Mondhatjuk, hogy akkor leszel majd újra száz százalékos állapotban, hogyha ismét ott szerepel majd a neved a kezdőben?

- Egyelőre még nincsenek ilyen gondolataim. Egyedül az jár a fejemben, hogy minél jobban vissza tudjak jönni a játékba, mert jelenleg tényleg nagyon nehéz ez számomra ennyi kihagyás után. Látom és tudom, hogy még nem azt a teljesítményt nyújtom, amit a vezetőség és a társaim elvárnak tőlem, éppen ezért csak annyit tudok mondani, hogy akarom és teszek érte, de nem olyan egyszerű a dolog.

- Hogy ment a játék a Szentendre ellen, de nem csak neked, a csapatnak is?

- Én nem éreztem jól magam. A csapat részéről sem, de az én teljesítményem egyáltalán nem tetszett. Előbbire visszatérve, érdekes a dolog, mert a statisztikánk meg egészen jó volt. Én úgy láttam, hogy jobban is tudnánk játszani, de aztán végülis magabiztosan nyertük meg a meccset, úgyhogy jól teljesítettünk.

- Szerencsére most ez egy olyan összecsapás volt, amelyiken nem kellett magunkat „halálra” izgulni. Gondolom, nem jött rosszul végre egy ilyen hétvége…

- Ezeken a találkozókon nekem is könnyebb pályára lépnem, mert ilyenkor kicsit felszabadultabban játszhatunk, hogyha esetleg hibázunk. Ettől függetlenül úgy gondolom, azokon a mérkőzéseken, amelyeken nehéz ellenféllel szemben játszunk, sokkal jobban kézilabdázunk.

- Az előttünk álló vasárnap is egy teljesen más jellegű találkozó vár rátok, az úti cél ugyanis Balmazújváros, és egy igencsak keménynek ígérkező mérkőzés. Mit vársz a hétvégétől?

- Nagyon kemény meccset. Az biztos. Tisztában vagyunk a Balmazújváros erősségeivel, ismerjük is őket, szóval meglepetés biztosan nem érhet minket. Ettől függetlenül tényleg nehéz feladat előtt állunk, de szeretnénk elhozni a két pontot, amire szerintem, elég jó esélyünk is lesz.

- A saját, és csapatod teljesítményével kapcsolatosan, mivel lennél elégedett a találkozó után?

- Kezdem a csapattal. Szeretném végre azt a felszabadult játékot látni, amire egyébként képesek vagyunk, viszont mostanában nem jött ki belőlünk. Mindenképpen bátornak kell lennünk a támadásoknál. A magam részéről azt mondanám, hogy most úgy vagyok vele, minden kis apró javulásnak már örülök. Hogyha csinálok egy jó dolgot, akkor legközelebb hármat szeretnék, és annak a jelenlegi állapotomban örülni fogok. Azt várom magamtól, amit a fentiekben is mondtam, hogy bátrabb legyek. De természetesen ez csak én vagyok, a lényeg, hogy közösen, együtt megszerezzük az újabb két pontot.


Emlékeztető:

NB I/B, nők, kelet, 8. forduló
Eszterházy KESC – Szentendrei NKE 32-24

A 9. forduló mérkőzése:
NKK Balmazújváros (7.) – Eszterházy KESC (5.)
Balmazújváros, november 12., vasárnap, 18.00.

Fenyves Balázs, 2017.11.09.
(FOTO: Kakuk Dániel, Szántó György, archív)

 

Főtámogatóink:

base_qa_pic_file_9c6f18e32a6ab0a6b459dc220c196dfe    sportiskola                             
  Erimalogo_shick_r_460x80